Qui som

La nostra història

Som la Susana, el Santi i la Celia.

L’any 2018, vam empendre el projecte de crear una llibreria a Cornellà perquè teniem la necessitat de fer realitat un somni.

Aquest somni va arribar. El 15 de març de 2019 Pati Blau Llibres va nèixer amb vocació de ser un espai obert per a Cornellà.

Voliem crear comuntitat. Esdevenir un refugi on passar-ho bé, on crear-hi debat i promoure el pensament crític i alhora ser un altaveu per a vosaltres mitjançant allò que més ens estimem: els llibres.

 

Els nostres pilars són:

Atenció personalitzada, perquè cadascún de vosaltres és diferent i això ens enriqueix a tots.

Experiència lectora, perquè aquesta comença tant bon punt entreu per la porta de Pati Blau.

L’experiència cultural, perquè volem oferir-vos un ventall de possibilitats on els vostres interessos s’hi vegin reflectits.

La professionalitat, perquè estem en formació contínua i volem aprendre tot el necessari per oferir-vos el millor de nosaltres.

Vosaltres, lectores i lectors, perquè sense la vostra pressència i el vostre recolzament això no hauria estat possible.

 

Pati Blau Llibres es una cooperativa de treball perquè creiem en els valors que fomenta el cooperativisme i l’economia social i solidària (ESS). Autoajuda, autoresponsabilitat, democràcia, igualtat, equitat i solidaritat. Tots aquests valors van més enllà de la llibreria i volem traslladar-los de portes cap a enfora.

Formem part de la Federació de Cooperatives de Catalunya així com també del Gremi de Llibreters, de l’Associació de Lectura Fàcil i de CEGAL.